100 besplatnih websajtova unije poslodavaca - Laganoo

100 besplatnih web sajtova

Inicijativa Laganoo agencije
za podršku
članovima 
Unije Poslodavaca

Crne Gore

 

100 besplatnih web sajtova

Inicijativa agencije Laganoo za podršku članovima
Unije poslodavaca
Crne Gore
 
Predrag-Mitrovic

Riječ predsjednika Unije Poslodavaca

Ovim projektom Unija Poslodavaca želi da pomogne privrednicima i  ohrabri ih da svoj biznis prošire i na online svijet. Poslednjih godinu dana bili smo svjedoci pandemije koja je zaustavila i otežala poslovanje brojnim djelatnostima. Digitalizacija nam pruža brojne mogućnosti, od povećanja vidljivosti do rada u ograničenim okolnostima, zbog čega  Opština Podgorica želi da na ovaj način pomogne pojedinačnom biznisu, a samim tim i ukupnoj privredi. 

Zadovoljstvo nam je da u partnerstvu sa agencijom Laganoo d.o.o. pomognemo osavremenjavanju poslovanja i edukaciji o značaju online prisustva. Nadamo se da ćemo podstaći naše sugrađane da se brže i lakše prilagode novim vremenima i situacijama koje ona nose.

Predrag Mitrović

Predsjednik Unije Poslodavaca

O projektu

Ovaj projekat ima za cilj da pomogne razvoju poslovanja privrednih subjekata članovima Unije poslodavaca Crne Gore, bez obzira na djelatnost i kapacitete preduzeća. Agencija Laganoo prepoznala je potrebe da pomogne privrednicima da pozicioniraju svoje poslovanje u online svijetu i prilagode se digitalnim promjenama koje se neprekidno dešavaju.
 
U trenutku kada se cijeli svijet seli u online prostor neophodno je da i vaše poslovanje bude u koraku sa vremenom i što je moguće više digitalizovano. Nezavisno od toga kojim se biznisom bavite i koju vrstu usluge ili robe nudite, vaše poslovanje može da se odvija online. Online svijet pruža vam mogućnosti da primate plaćene narudžbine, zakazujete sastanke ili konsultacije, komunicirate sa svojim potrošačima ili jednostavno prezentujete i promovišete svoj biznis. Online poslovanje, od kojih je jedan od najznačajnijih segmenata online trgovina, predstavljaju budućnost vođenja biznisa.
ilustracija 1

Prednosti elektronske trgovine:

– Otvoreni ste 24 sata,
– Pružate kupcima mogućnost trgovine iz udobnosti svog doma,
– Rad je moguć i kada su fizičke prodavnice zatvorene,
– Nema geografskih ograničenja,
– Elektronske transakcije i plaćanja vrše se u trenutku.

Šta je obezbijeđeno ovim projektom?

Ovaj projekat obezbjeđuje besplatnu izradu web sajta, kao i hosting za članove Unije poslodavaca Crne Gore, u trajanju od godinu dana. Agencija za digitalne i e-commerce usluge Laganoo ponudiće svoje iskustvo i svoje resurse za kreiranju internet trgovina, svim zainteresovanim privrednicima. Svi članovi Unije poslodavaca Crne Gore koji zadovolje uslove mogu birati između prezentacionog web sajta ili online prodavnice. Nakon izrade web sajta ili web prodavnice, obezbijeđena je obuka za ažuriranje web sajta i dodavanje novih proizvoda. Pravo za prijavu imaju svi članovi koji zadovoljavaju dolje navedene kriterijume.

Šta vam je potrebno?

Odabrani članovi biće u mogućnosti da potpuno besplatno koriste gore navedene usluge, što podrazumijeva izradu web sajta i održavanje i hosting web sajta za prvih godinu dana.
Pored ovih, agencija Laganoo nudi i ostale usluge koje nisu obezbijeđene u ovom projektu, ali odabrani privredni subjekti će svakako moći da ih koriste uz dodatnu naknadu. Te usluge obuhvataju:
• Domen ime (domen je moguće kupiti na www.laganoo.online web sajtu),
• Aktivni profili na društvenim mrežama,
• Znak kompanije,
• Fotografije proizvoda, tima ili radnog prostora velikog kvaliteta,
• Sadržaj: tekst o kompaniji, proizvodima ili uslugama,
• Opis proizvoda sa karakteristikama.

Uslovi za učešće:

• Da je privredni subjekt član Unije poslodavaca Crne Gore,
• Postojanje aktivnih profila na društvenim mrežama.

 

• Rok za prijave ističe 17.12.2021.

 

 

Potrebna dokumentacija:

Potrebnu dokumentaciju potrebno je poslati u roku od dvije nedelje od dana objave konkursa.
Nakon toga, prispjela dokumentacija biće detaljno analizirana. Kada pregled dokumentacije bude izvršen biče odabrano 100 dobitnika web sajtova koji će dobiti detaljne instrukcije za naredne korake.
Nakon što kompletna dokumentacija bude pregledana agencija Laganoo će informisati javnost o dobitnicima.

Dokaz o članstvu u Uniji poslodavaca Crne Gore;

• Kratak opis djelatnosti sa konkretnim očekivanim rezultatima od novog sajta;

• Ukoliko je privredni subjekt osvojio neke nagrade u toku svog poslovanja ili ostvario određena dostignuća, potvrdu o tome može priložiti uz potrebnu dokumentaciju.
• Marketing plan sa budžetom za promociju web sajta nakon što web sajt bude izrađen (Marketing plan može biti opisnog tipa sa 500 do 1000 riječi).

Konkuriši

  Eventualna pitanja i nedoumice možete uputiti na email adresu:

  prodaja@laganoo.me

  Prijavite se na vrijeme:

  Dana
  Sati
  Minuta
  Sekundi

  Dodatne povoljnosti:

  Kompanija Laganoo se obavezuje da bez naknade pruži usluge kreiranja web sajta za sve korisnike koji se prijave za vrijeme trajanja konkursa, a koji ne budu među 100 izabranih putem ovog konkursa. Korisnicima se neće naplaćivati jednokratna naknada izrade web sajta, već samo hosting web sajta na mjesečnom nivou.
  Krajnji cilj jeste da se podigne svijest o značaju e-trgovine u poslovanju i da se jasno istaknu benefiti koji ovaj vid trgovine nudi. Privredni subjekti će biti podsaknuti da koristeći marketing kanale i društvene mreže, promovišu i ističu važnost web sajta i elektronske trgovine i na taj način doprinesu edukaciji kompletne javnosti.

  image_layers-1-1
  image_layers-1-2
  image_layers-1-3
  image_layers-1-4
  image_layers-1-6
  image_layers-1-5
  image_layers-1-7
  image_layers-1-8

  Upoznajte Laganoo

  Laganoo je više od našeg imena, to je naš moto.

  Naš tim razumije da upravljanje kompanijom može biti izazovno posebno na malom tržištu kao što je naše, zato je naš cilj da pomognemo klijentima da izgrade svoj online identitet. To činimo vodeći ih kroz cjelokupan proces od izrade web sajtova i web prodavnica, implementaciju elektronskog plaćanja do promociju web sajta i usluga. Pružajući klijentima kompletu uslugu od sistema elektronskog plaćanja do digitalnog marketinga obezbjeđujemo našim klijentima online prisustvo koje zaista uvećava njihov prihod.

  U društvu koje se razvija brzim tempom, gdje su kupcima informacije dostupne na par klikova, web sajtovi su postali neophodni u poslovanju i građenju imidža kompanije. Laganoo tim čini dobitna kombinacija kreativaca i analitičara koji ulažu svoje znanje i iskustvo u pomaganju kompanijama da njihovi brendovi budu prepoznatljivi na internetu.

  Unesite Vaš email ili broj telefona i kontaktiraćemo
  Vas u narednih 24 sata.

  Unesite Vaš email ili broj telefona i
  kontaktiraćemo Vas u
  narednih 24 sata.