Kako kupiti domen za web sajt? - Laganoo

Kako kupiti domen za web sajt?

Imate svoj biznis ili jednostavno želite da svoju ideju ili hobi podijelite na Internetu? U tom slučaju izrada web sajta je pravi izbor.

Prvi korak ka kreiranju web sajta jeste registracija domena. U nastavku teksta objasnićemo šta je to domen i kako možete kupiti domen preko Laganoo sajta.


Šta je domen?


Domen predstavlja internet adresu na kojoj se nalazi vaša internet stranica, odnosno web sajt. Tačnije, domen je sistem u kojem se internet adrese vezuju za određene lokacije na Internetu.

Naziv domena mora biti u tekstualnom obliku. Takođe, mora biti autentičan i razlikovati se od ostalih domena na internetu. Domen je jedinstven, što znači da ga niko drugi ne može koristiti. On predstavlja vaš identitet na Internetu. U našem slucaju, naš domen je laganoo.me.

Domen je potrebno obezbijediti prije same izrade sajta.


Uputstvo za kupovinu domena


Ukoliko ste u fazi izrade web sajta, pročitajte ovaj detaljan vodič sa nekoliko jednostavnih koraka, kako da kupite domen.

  1. korak: Posjetite stranicu www.laganoo.online i kliknite na karticu Domains, nakon čega je potrebno da kliknete na Domain Registration.
  1. korak: U polje za pretragu unesite željeni domen, potom kliknite Add to Cart. Da bi ste pregledali svoju šoping korpu, kliknite na polje Continue to Cart.
  1. korak: Dalje birate da li želite dodatnu zaštitu vašeg domena, potom provjerite još jednom korpu na Continue to Cart. Ako je sve u redu, kliknite Checkout.
  1. korak: Unesite svoje podatke za registraciju, a potom i podatke za plaćanje ili odaberite checkout putem PayPal-a. Kliknite na Save i dovršite kupovinu.

Sve na jednom mjestu: Laganoo vam obezbjeđuje laku i jednostavnu kupovinu domena za web sajt koji takođe kreiraju naši stručnjaci. Cijena web sajta se kreće već od 299 eura, a landing strane (jednostrani web sajt) od 199 eura.

Pored toga, kod nas možete zakupiti hosting kao i dodatno zaštititi svoj web sajt.

Ukoliko želite dobiti više informacija o našim uslugama ili se konsultovati sa našim timom o ostalim mogućnostima za vaš biznis, kontaktirajte nas.

Unesite Vaš email ili broj telefona i kontaktiraćemo
Vas u narednih 24 sata.

Unesite Vaš email ili broj telefona i
kontaktiraćemo Vas u
narednih 24 sata.