Kako da uspostavite online prodaju za Vaš biznis? - Laganoo

Kako da uspostavite online prodaju za Vaš biznis?

Kada je u pitanja trgovina preko interneta, više ne govorimo samo o inostranstvu, razvijenim državama i velikim tržištima. Ono što se stidljivo pojavljivalo na crnogorskom ili regionalnom tržištu, pandemija virusa Covid-19 je ubrzala i zapravo natjerala prodavce i kupce da sa više povjerenja se okrenu online trgovini.

Jer, kada su na snazi razne preventivne mjere koje ograničavaju kretanje i interakciju među licima, online trgovina se pokazala kao najbolja mogućnost.


Benefiti online trgovine za prodavce i kupce


Značaj online prodaje preko web sajta uvidjeli su mnogi: od najvećih maloprodajnih lanaca, preko manjih ili većih butika, do lokalnih cvjećara.

Na ovaj način, preduzetnici su našli način da se prilagode novonastaloj situaciji, zadrže postojeće mušterije i budu dostupni novim klijentima, te na taj način sačuvaju i unaprijede svoje poslovanje.

Sa druge strane, korisnici ovih servisa su uvidjeli na koji način mogu kupovati proizvode, bez odlaska u radnju, štedjeći na vremenu i novcu. Svi očekujemo da pandemija što brže prođe, ali navike mušterija da kupuju online će zasigurno ostati.

Nije bitno da li ste preduzetnik, freelancer, vodite organizaciju, imate startup, manju ili veću kompaniju ili pak domaću radinost, web prodavnica je potrebna svakom biznisu. Uz to, ulaganja su niska, korišćenje jednostavno, a povratak investicije višestruk.


Primjer online prodaje (video)


Za kreiranje web prodavnice, koja bi funkcionisala u sklopu vašeg web sajta, vaš partner je “Laganoo” – agencija za digitalne i e-commerce usluge iz Podgorice. Zanima vas kako to može da izgleda? Pogledajte primjer u nastavku.

Tokom 2020. godine način poslovanja svake industrije se značajno promijenio, a opstaju samo oni koji se najbrže prilagode ovim promjenama.

Tako razmišlja i naš klijent D.N.F. doo za kojeg smo kreirali novi web sajt i web prodavnicu.

Kada korisnik posjeti web sajt www.voceipovrcednf.me, ima priliku upoznati se sa kompletnim asortimanom i cijenama. Za svaku vrstu voća i povrća dodat je kratak propratni tekst, kao i nutritivni sastav, kako bi mušterije imale kompletnu informaciju i saznale nešto novo.

Klikom na željeni proizvod i količinu, mušterije mogu naručiti svježe voće i povrće, koje će potom biti dostavljeno na njihovu adresu. Za sada, dostava se vrši na teritoriji Budve i okoline, a uskoro se očekuje i dalje širenje.

Detaljan prikaz kupovine na sajtu www.voceipovrcednf.me možete pogledati u sljedećem videu:

Kako kreirati online prodavnicu?


Na sličan način kao za klijenta D.N.F. doo, i za vaš biznis možemo kreirati web prodavnicu.

Shodno veličini i vrsti biznisa, te vašim potrebama i obimu poslovanja, možete odabrati neki od 3 paketa za kreiranje web sajta koje nudi marketing agencija “Laganoo”.

Svaki od ova tri paketa uključuje kreiranje web prodavnice – online poručivanja ili zakazivanja preko sajta. Detaljnije o karakteristikama paketa pročitajte ovdje.

Ukoliko već imate web sajt, moguće je integrisanje web prodavnice u postojeći sajt.

Na web sajtu možete predstaviti proizvode i usluge koje nudite i ostvariti direktnu komunikaciju sa zainteresovanim korisnicima. Zavisno od djelatnosti, za vaš web sajt možemo kreirati opcije:

– Web prodavnica – Online prodaja proizvoda, gdje klijenti mogu pogledati vaš asortiman, cijene, odabrati proizvode koje žele i kupiti ih, bez gužvi i dolaska u radnju.

– Online zakazivanje termina – Vaši postojeći i novi klijenti mogu jednostavno pristupiti vašem web sajtu i na osnovu prikaza slobodnih i zauzetih termina lako odabrati onaj koji im najviše odgovara.


Unaprijedite svoje poslovanje i kontaktirajte „Laganoo“:

Unesite Vaš email ili broj telefona i kontaktiraćemo
Vas u narednih 24 sata.

Unesite Vaš email ili broj telefona i
kontaktiraćemo Vas u
narednih 24 sata.