Kako zakupiti hosting za web sajt? - Laganoo

Kako zakupiti hosting za web sajt?

Ukoliko ste u procesu izrade web sajta, vaši prvi koraci su kupovina domena, odnosno internet adrese na kojoj se nalazi vaša internet stranica, kao i obezbjeđivanje hostinga.

Detaljno uputstvo za kupovinu domena možete pročitati u našem tekstu “Kako kupiti domen za web sajt?”, a u nastavku objašnjavamo kako kupiti hosting preko Laganoo sajta.


Šta je hosting?


Kao što i sama riječ kaže, hosting predstavlja smještaj za vaš web sajt.

Da bi vaš web sajt bio vidljiv drugim ljudima, neophodno je da bude postavljen na internet, odnosno na neku internet adresu koju zakupite. Na taj način, tokom trajanja zakupa za period koji vi želite, željena adresa predstavlja isključivo vaše vlasništvo. Usluga iznajmljivanja ovog prostora naziva se hosting.

Web sajt se sastoji od velikog broja različitih fajlova i svi oni trebaju biti skladišteni na sigurnom mjestu koje je uvijek online i pristupačno svima koji žele da mu pristupe u svakom trenutku. Hosting predstavlja mjesto gdje možete zakupiti svoj prostor za sve fajlove vašeg web sajta.


Uputstvo za kupovinu hostinga


Laganoo omogućava kupovinu hostinga na veoma jednostavan način.

  1. korak: Posjetite stranicu www.laganoo.online i kliknite na karticu Hosting.
  1. korak: Odaberite tip hostinga u zavisnosti od vaših potreba. Za potrebe standardnog web sajta, odabraćemo WordPress hosting. Birajte željeni paket, pa Add to Cart.
  1. korak: Odaberite trajanje na koje želite da zakupite hosting. Po želji, možete dodati i SSL sertifikat za dodatnu sigurnost vašeg sajta. Kliknite na Continue.
  1. korak: Provjerite da li ste pravilno dodali sve što ste željeli da kupite i kliknite na Checkout. Unesite svoje podatke za registraciju, a potom i podatke za plaćanje ili odaberite checkout putem PayPal-a. Kliknite na Save i dovršite kupovinu.

Sve na jednom mjestu: Laganoo vam obezbjeđuje laku i jednostavnu kupovinu hostinga za web sajt koji takođe kreiraju naši stručnjaci. Od 31. marta do 31. maja 2021. na snazi je promo akcija za sve nove klijente – umjesto 299 eura koliko iznosi cijena za kreiranje web sajta paketa Basic, izrada web sajta se ne naplaćuje. Detaljnije pročitajte klikom na www.laganoo.me/promo-akcija/.

Pored toga, kod nas možete kupiti domen, kao i dodatno zaštiti svoj web sajt.

Ukoliko želite dobiti više informacija o našim uslugama ili se konsultovati sa našim timom o ostalim mogućnostima za vaš biznis, kontaktirajte nas.

Unesite Vaš email ili broj telefona i kontaktiraćemo
Vas u narednih 24 sata.

Unesite Vaš email ili broj telefona i
kontaktiraćemo Vas u
narednih 24 sata.