Inicijativa za podršku članovima Unije Poslodavaca Crne Gore - Laganoo

Inicijativa za podršku članovima Unije Poslodavaca Crne Gore

Prepoznati i zadovoljiti u najvećoj mjeri potrebe našeg društva, kada je u pitanju online trgovina je oduvijek bio prioritet agencije Laganoo. Takođe, prepoznati su i značajni benefiti koje nudi ova vrsta online prisustva i poslovanja.

Upravo iz tih razloga, Laganoo agencija je odlučila da donira 100 besplatnih sajtova članovima Unije poslodavaca Crne Gore, bez obzira na djelatnost i kapacitete preduzeća. Na ovaj način pruža se podrška svim poslodavcima da pozicioniraju na internet i otvore svoje poslovanje svijetu, jer je već činjenica da je prilagođavanje digitalnim promjenama neizbježno u današnjim uslovima za rad i biznis.

Inicijativom besplatnih web sajtova ohrabruju se poslodavci da svoje poslovanje prikažu širokom auditorijumu potencijalnih kupaca i klijenata i u tom smislu podignu svoje poslovanje na veći nivo. Biti u koraku sa vremenom i prilagoditi se promjenama i zahtjevima tržišta je oduvijek predstavljalo izazov za svaki biznis. Danas je to vrlo jednostavno uz Laganoo agenciju.

Naš tim stručnjaka stoji na raspolaganju u svakom trenutku kako bi se vi i vaš biznis prezentovali internet korisnicima na najbolji mogući način. Iskoristite ovu inicijativu i budite u koraku sa vremenom. Zadovoljite novonastale potrebe vaših klijenata. Budite u nizu ostalih uspješnih poslodavaca koji su svoj biznis razvili online i postanite lideri u oblasti u kojoj poslujete.

Unesite Vaš email ili broj telefona i kontaktiraćemo
Vas u narednih 24 sata.

Unesite Vaš email ili broj telefona i
kontaktiraćemo Vas u
narednih 24 sata.