Održan peti sajam mladih preduzetnika - Laganoo

Održan peti sajam mladih preduzetnika

U Podgorici je u Delta City-u, 12. i 13. novembra održan peti sajam mladih preduzetnika, od strane Unije mladih preduzetnika Crne Gore.

Agencija Laganoo je bila jedna od učesnika na sajmu, gdje je prezentovala svoje usluge ali i ponudila posebnu promo ponudu. U cilju pružanja podrške svim preduzetnicima, ponuđena je besplatna izrada web sajta, kao i hosting, za sve koji se prijave na sajmu.

Veliko nam je zadovoljstvo što smo imali priliku da učestvujemo na ovakvom događaju, koji predstavlja veoma značajnu priliku za sve mlade preduzetnike.

Agencija Laganoo je pored predstavljanja svojih usluga istakla i važnost posjedovanja web sajta i e-commerce prodavnice. Nezavisno od biznisa, kao i od ponuđene vrste robe ili usluge, poslovanje može da se odvija online čime donosi veliki broj prednosti.

Uslovi za rad i poslovanje se svakodnevno mijenjaju, a na nama je da ih prepoznamo, prihvatimo i prilagodimo se. Upravo to i radi agencija Laganoo. Prilagođava se svjetskim trendovima koji su trenutno aktuelni i pruža pomoć u podizanju poslovanja na veći nivo.

Specijalnom ponudom, koja je kreirana za sve preduzetnike koji posluju na teritoriji Crne Gore, agencija Laganoo pruža pomoć u online poslovanju. Bilo da tek želite da započnete vaš online biznis ili da unaprijedite postojeći biznis, Laganoo je tu za vas.

Na ovaj način, motivišu se preduzetnici da se prilagode digitalnim promjenama koje se neprekidno dešavaju.

Takođe, agencija Laganoo je imala priliku i da se predstavi svim ostalim učesnicima sajma mladih preduzetnika, i da se upozna sa njihovim preduzetničkim idejama i poslovima kojima se bave. Upoznavanjem i prezentovanjem ciljeva stvorene su mogućnosti za buduće saradnje i partnerstva, čime se smatra da su maksimalno iskorišćeni benefiti koje je ovaj sajam nosio sa sobom.

Unesite Vaš email ili broj telefona i kontaktiraćemo
Vas u narednih 24 sata.

Unesite Vaš email ili broj telefona i
kontaktiraćemo Vas u
narednih 24 sata.