50 besplatnih sajtova za pomoć lokalnim biznisima u Budvi - Laganoo

50 besplatnih sajtova za pomoć lokalnim biznisima u Budvi

Sekretarijat za privredu poziva sve privredne subjekte i registrovane poljoprivredne proizvođače, sa teritorije opštine Budva, da se prijave na konkurs za izradu 50 sajtova/internet prodavnica, koji su obezbijeđeni u saradnji sa agencijom Laganoo.

Sekretarijat za privredu realizije ovaj projekat u cilju razvoja poslovnog ambijenta. Kriza izazvana pandemijom korona virusa znatno je uticala na ubrzan proces digitalizacije, te s toga vjerujemo da će donacija 50 web sajtova ili internet prodavnica biti veoma značajna podrška privredi našeg grada, za unapređenje i razvoj poslovanja.

Na ovaj način će privredni subjekti i registrovani poljoprivredni proizvođači koji nemaju organizovano internet poslovanje imati priliku da ga bez ulaganja započnu i obezbijede korisnicima brži pristup proizvodima ili uslugama.

Agencija za digitalne i e-commerce usluge Laganoo, u saradnji sa Opštinom Budva, obezbjeđuje besplatnu izradu web sajta, kao i hosting, u trajanju od godinu dana.

Ovaj projekat ima za cilj da pomogne razvoju poslovanja privrednih subjekata na teritoriji Opštine Budva, bez obzira na djelatnost i kapacitete preduzeća. Opština Budva, u saradnji sa agencijom Laganoo, prepoznala je potrebe da pomogne privrednicima da pokrenu svoje poslovanje i u online svijetu i prilagode se digitalnim promjenama koje se neprekidno dešavaju.

Unesite Vaš email ili broj telefona i kontaktiraćemo
Vas u narednih 24 sata.

Unesite Vaš email ili broj telefona i
kontaktiraćemo Vas u
narednih 24 sata.