Agencija Laganoo je donirala drvo u rekonstrukciji trotoarske površine - Laganoo

Agencija Laganoo je donirala drvo u rekonstrukciji trotoarske površine

Grad u kojem živimo i radimo je upravo taj o kojem moramo voditi računa, na direktan ili indirektan način. Postoji širok spektar opcija kako učestvovati u pružanju pomoći svom gradu. Možete pomoći isključivo sopstvenim ponašanjem, odnosno posvećivanjem pažnje na stvari poput bacanja otpada i poštovanja zelenih površina. Sa druge strane, možete pomoći u raznim akcijama koje organizuje grad ili čak i sami biti inicijator istih.

Za agenciju Laganoo je veoma važno da grad u kojem je smještena bude sređen i da njegovi stanovnici u potpunosti uživaju u njemu. Upravo iz tog razloga, donirano je jedno drvo u rekonstrukciji trotoarske površine u ulici Novaka Miloševa. U pitanju je drvo kamfora, koje će uljepšavati ovaj dio grada. Dobilo je ime Laganini.

Sadnja ‘Laganini’ drveta u ulici Novaka Miloševa

Laganoo je na ovaj način, zajedno sa drugim društveno odgovornim kompanijama, skromno doprinijela razvoju grada Podgorice.

Kao Laganoo tim vrlo smo ponosni što smo ovom akcijom uspjeli da pokažemo inicijativu naše agencije u podršci uređenja javnih zelenih površina glavnog grada, kao i u stvaranju ljepših i zdravijih uslova za život. Donacija drveta predstavlja samo jedan o projekata koje je agencija Laganoo sprovela i koje će sprovoditi u budućnosti. Trudimo se da budemo primjer drugima i nadamo se da ćemo na ovaj način motivisati i ostala fizička i pravna lica da malim koracima mogu da doprinesu i uljepšaju grad u kojem živimo.

Unesite Vaš email ili broj telefona i kontaktiraćemo
Vas u narednih 24 sata.

Unesite Vaš email ili broj telefona i
kontaktiraćemo Vas u
narednih 24 sata.