Održan webinar ‘’Obuka o ažuriranju web sajtova i online prodavnica’’. - Laganoo

Održan webinar ‘’Obuka o ažuriranju web sajtova i online prodavnica’’.

U sklopu projekta „100 besplatnih websajtova za pomoć lokalnim biznisima“ u saradnji sa Glavnim gradom Sarajevo, u petak 10.12.2021 godine održali smo besplatnu obuku u formi webinara, za ažuriranje web sajtova i online prodavnica.

Usljed mjera uvedenih zarad sprečavanja širenja virusa, ova konferencija održana je u formi webinara.Pored predstavnika kompanije Laganoo Vladimira Vratnice, na webinaru je govorio i predstavnik Uprave grada Sarajeva Dino Sadović.

Više od 20 učesnika, iz različitih ciljnih grupa, imali su priliku da se informišu o značaju online poslovanja, kao i značaju inicijative o izradi besplatnih web sajtova.

Nakon upoznavanja učesnika sa samim projektom, naš predstavnik je održao i predavanje o značaju ažuriranja web sajtova i online prodavnica.

Prezentacija je bila interaktivnog karaktera. Učesnici su imali dodatna pitanja, na koja su dobili detaljnije odgovore i tako riješili sve nedoumice u vezi početka implementacije svojih biznis ciljeva.

Bilo je veliko zadovoljstvo učestvovati u ovakvom projektu i graditi prijateljsku saradnju sa gradskom opštinom Sarajevo.

Za sve zainteresovane, pregled webinara možete pogledati na linku, a ukoliko imate dodatnih pitanja o našoj usluzi izrade web sajtova i web prodavnice posjetite https://laganoo.me/usluge/ .

Unesite Vaš email ili broj telefona i kontaktiraćemo
Vas u narednih 24 sata.

Unesite Vaš email ili broj telefona i
kontaktiraćemo Vas u
narednih 24 sata.