Iskustvo našeg klijenta za izradu web sajta - Laganoo

Iskustvo našeg klijenta za izradu web sajta

Inicijativa koju je pokrenula kompanija Laganoo u saradnji sa opštinama, a koja se odnosi na besplatne web sajtove u cilju pružanja pomoći lokalnim biznisima, je pružila mnoge benefite svima koji su se prijavili.


Jedna od aplikanata bila je i Jelena Lompar, koja je htjela da svoje poslovanje prikaže svim online korisnicima. Jelena se bavi pružanjem usluga biznis mentorstva i motivisanja.


Njena misija je da pomogne da kroz preduzetništvo živiš svoju autentičnost. Ona pruža pomoć u kreiranju strategije kroz koju će se graditi uspješan biznis, uz lakoću rada i više vremena za sebe.U nastavku vam donosimo intervju sa Jelenom, koja će predstaviti koliki je značaj posjedovanja web sajta i koji su to benefiti prisutnosti u online svijetu za nju i njen biznis.


1. U kojem trenutku svog poslovanja ste shvatili da Vam je potreban web sajt?


– Potreba za web sajtom stvorila se par mjeseci od početka mog poslovanja, jer sam shvatila da je web sajt mjesto na kojem mogu da na pravi način predstavim moje usluge.


Prvo sam otvorila profil na društvenim mrežama i putem njih plasirala informacije o programima koje radim, ali sam veoma brzo uvidjela da je prostor na društvenim mrežama ipak ograničen i da je sajt sledeći korak koji treba da preduzmem.


2. Šta mislite da posjedovanje web sajta mijenja u Vašem poslovanju?


– Web sajt je korak dalje u mom poslovanju. Od kada posjedujem web sajt mnogo lakše i obuhvatnije plasiram informacije o mojim uslugama, obavljam njihovu prodaju i plasiram proizvode, kao što je ebook.


3. Koliko je web sajt doprinio Vašem poslovanju?


– Za ovo kratko vrijeme koliko ga imam doprinio je mnogo, a tek očekujem da vidim benefite, obzirom da krajem januara krećem u kampanju za mentorski program “Biznis po tvom”.Sajt je mjesto na kojem ću putem društvenih mreža za vrijeme trajanja kampanje, upućivati moje pratioce i potencijalne kupce, jer se na sajtu nalazi prodajna stanica za program, a uskoro će se naći i besplatni ebook.


4. Da li ste uz pomoć web sajta uspjeli da dođete do većeg broja klijenata, koji možda nisu sa ovih područja?


– Za sada u manjem broju, obzirom da je sajt objavljen tokom novembra mjeseca, ali svakako očekujem povećanje broja inostranih klijenata.


5. Vaš lični stav o posjedovanju web sajta i njegov uticaj na samo poslovanje?


– Smatram da je za svaki biznis koji teži ka tome da bude ozbiljan i da se konstantno razvija, neophodno da posjeduje web sajt, jer ja njega vidim kao ličnu kartu biznisa.Web sajt je kao knjiga u kojoj se nalaze sve informacije o vama i vašem biznisu i veoma je veoma važan kanal komunikacije sa klijentima i mjesto prodaje proizvoda i usluga. Posjedovanje web sajta u mnogome olakšava proces informisanja klijenata i samu prodaju proizvoda i usluga.Bez obzira da li vam je potrebna web prodavnica sa elektronskim plaćanjem, web sajt koji predstavlja jedinstveni brend kompanije ili funkcionalni web sajt za neke druge potrebe, Laganoo tim je tu da vam na svakom koraku osigura dugoročan uspjeh.

 

Ali ni tu nije kraj.

 

Kada je web sajt dizajniran i pokrenut, mi smo tu da vam pomognemo sa održavanjem sajta i damo besplatno marketinške konsultacije kako razviti mrežu korisnika.


Ne čekajte, učinite svoje poslovanje laganim. Kontaktirajte Laganoo:


Broj telefona: +382 69 25 26 26

Email: prodaja@laganoo.me

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramLinkedIn YouTube.

Unesite Vaš email ili broj telefona i kontaktiraćemo
Vas u narednih 24 sata.

Unesite Vaš email ili broj telefona i
kontaktiraćemo Vas u
narednih 24 sata.