Laganoo prilagodjavanje novim izazovima za rad - Laganoo

Laganoo prilagodjavanje novim izazovima za rad

Situacija izazvana pandemijom Covid-19 nas je sve natjerala da promijenimo dosadašnje navike. Od osnovnih navika do stvari koje smo u normalnim okolnostima radili ne razmišljajući o njima.

Jedna od stavki koja je umnogome poljuljana i na koju je u velikoj mjeri uticala pandemija jeste odlazak na posao. Mnoge kompanije su organizovale svoje zaposlene i rad na različite načine. Bilo da se radi o radu od kuće, o kombinaciji rada od kuće i odlasku na posao ili jednostavno nepromijenjenom dosadašnjem radu iz kancelarije, evidentne su promjene.

Naši zaposleni su od početka ove godine po dogovoru počeli da rade od kuće. Jednoglasno je usvojeno da je to najbolji način kako bi pazili sebe i sve oko sebe u toku pandemije. Svaki član našeg tima je veoma odgovoran i poštuje mjere koje su propisane u cilju suzbijanja pandemije Covid-19.

Ovo je samo jedan od načina na koji možemo uticati prilikom suzbijanja ovog virusa.

Savjetujemo svima da poštuju mjere i da prilagode svoje načine života i poslovanja novonastalim uslovima u cilju što bržeg vraćanja starim navikama i životu bez straha od ove zarazne bolesti.

Unesite Vaš email ili broj telefona i kontaktiraćemo
Vas u narednih 24 sata.

Unesite Vaš email ili broj telefona i
kontaktiraćemo Vas u
narednih 24 sata.