Zašto bi trebalo da angažujete agenciju za digitalni marketing - Laganoo

Zašto bi trebalo da angažujete agenciju za digitalni marketing

Krenimo sa pitanjem ‘’Šta je tačno agencija za digitalni marketing?“.

Uopšteno govoreći, to je tip agencije koja je fokusirana na promociju vašeg brenda na svim digitalnim kanalima. Ovo uključuje kreiranje sadržaja, upravljanje društvenim mrežama, kreiranje i optimizaciju web sajta, plaćeno oglašavanje na Google-u i još mnogo toga.

Na konkretniji način, agencije za digitalni marketing su one koje su odgovorne za vaš online uspjeh.

Neke agencije su specijalizovane za jednu ili dvije oblasti marketinga, mi u Laganoo-u pružamo gotovo cjelokupne marketing usluge.

Provešćemo vas kroz proces od kreiranja sadržaja i web sajta do konačnog oglašavanja i obezbijediti povećanje prihoda.Hajde prvo da vidimo kojih je to 6 znakova da je vrijeme da angažujete agenciju za digitalni marketing:


1. Ne možete sve sami da riješite


Pokušaj da upravljate sa previše stvari može biti iscrpljujući, plus se gubi dosta vremena. Predlažemo da se fokusirajte na svoje prednosti i obratite agenciji za pomoć za stvari koje ne možete sami.

Zajednički ćete doći do ciljeva, uštjedeti na vremenu i uz pomoć agencije naučiti mnogo novih stvari.


2. Ne planirate dovoljno unaprijed


Razmišljanje za mjesec dana unaprijed nije dovoljno za vaš posao. Kratkoročno planiranje uzrokuje neuspjeh kampanja kao i nedostatak uspješnog sadržaja. Rad sa agencijom za digitalni marketing omogućiće vam da razvijete stategiju i priču za 3, 6 i 12 mjeseci unaprijed.


3. Primjećujete pad u broju leads-a (potencijalne prodaje) ili prodaje


Ako je tako, možda je vrijeme da angažujete agenciju za digitalni marketing koja će vam pomoći da razvijete strategiju inbound marketinga. Cilj inbound marketinga je da potencijalni kupci sami dođu, odnosno da se njihova naklonost zavrijedi, a ne da se kupi.4. Vaš web sajt nije ažuriran više od godinu dana


Ako je to slučaj, a želite da ostanete konkurentni, potrebna vam je odmah novi web sajt. Od web dizajna, razvoja web sajta i brendiranja, naš tim stručnjaka blisko sarađuje sa našim klijentima kako bi pružio ne samo konkurentan web sajt, već i jedinstveno i besprekorno korisničko iskustvo za klijente naših klijenata.


5. Vaš sadržaj je zastareo, a saobraćaj opada


Nepotpune ili neuspješne marketing operacije mogu dovesti do slabog saobraćaja na vašem web sajtu. Trebalo bi da kreirate novi sadržaj za društvene mreže i web sajt (blogovi i sl.). Mi u Laganoo imamo veoma kvalitetan tim SEO-a i copywriter-a  koji će vam pomoći da u maksimumu povećate saobraćaj na sajtu.


6. Slabo vam napraduje broj pratilaca na društvenim mrežama


Da bi bilo koji profil bio uspješan na društvenim mrežama, prvo i osnovno moramo znati ovo pravilo: ‘Potrebno je da se fokusirate na potrebe ljudi, a ne na tehničke specifikacije vašeg proizvoda.‘ Kada znate ko su vaši idealni kupci, tada ćete znati kako da vaš brend pozicionirate kako vizuelno, tako i u kontekstu tona komunikacije.


Koje su to glavne kompetencije agencija za digitalni marketing?Prvo, mi ćemo obezbijediti da vaše online prisustvo bude jasno i dati pravu poruku vašoj publici. Korporativni imidž je od suštinskog značaja u digitalnom svijetu.


– Dublje razumijevanje i znanje


Većina agencija za digitalni marketing provodi vrijeme ažurirajući svoja znanja i vještine. Oni prolaze redovnu obuku i istovremeno rade sa toliko klijenata da za kratko vrijeme steknu ogromno iskustvo, kojem marketing tim u nekoj kompaniji nikada ne može parirati.


– Specijalizovane vještine i stručnost


Dok radite sa marketing agencijama, možete iskoristiti stručnost i znanje stručnjaka.

U našoj agenciji imamo stručnjake za svaku od naših oblasti: PPC (plaćenih reklama), SEO (optimizaciju sajta), web programera, dizajnera, copywriter-a i stručnjaka za društvene medije i još mnogo toga.


– Agencija može da vam pomogne da razmišljate van okvira.


Svijet nakon pandemije zahtijeva novu perspektivu i sposobnost da budete fleksibilni i prilagodljivi. Stručnjaci za digitalni marketing su toliko ‘utrenirani’ da dosljedno smišljaju kreativna rešenja i nove načine za postizanje rezultata. Njihova stručnost može biti ono što je vašem preduzeću potrebno da konačno napravi sledeći korak naprijed.


– Računajte na maksimalnu posvećenost


Jedan od najboljih razloga da angažujete agenciju za digitalni marketing je njihova sposobnost da urade ono što vam je potrebno. Ako je vaš radni kapacitet preopterećen ili vam nedostaje marketinška stručnost, možete se osloniti na digitalnu marketing agenciju koja će u potpunosti realizovati vaše ideje i potrebe.


ŠTA MOŽETE OČEKIVATI OD LAGANOO MARKETING AGENCIJE?


Naša glavna misija je da obezbijedimo da vaše poslovanje napreduje i cvjeta. Vaše zadovoljstvo je i naše zadovoljstvo. Želimo da obezbijedimo rast rangiranja vašeg web sajta na Google pretraživaču i generišimo više potencijalnih klijenata. Nadamo se da vam je ova lista krajnjih razloga zbog kojih bi trebalo da angažujete agenciju za digitalni marketing otvorila oči za sve sjajne stvari koje možemo da uradimo za vas.


Dakle, bilo da vam je potreban marketing društvenih mrežaizrada web sajta koji predstavlja vaš posao ili bilo koja druga usluga ili servis, Laganoo tim je tu da osigura vaš dugoročni uspjeh na svakom koraku.


Olakšajte svoje poslovanje, kontaktirajte Laganoo!

Broj telefona: +382 69 25 26 26

Unesite Vaš email ili broj telefona i kontaktiraćemo
Vas u narednih 24 sata.

Unesite Vaš email ili broj telefona i
kontaktiraćemo Vas u
narednih 24 sata.