Kako početi sa online prodajom? - Laganoo

Kako početi sa online prodajom?

Web sajtovi za kupovinu proizvoda i zakazivanje usluga


473 hiljade aktivnih internet korisnika u Crnoj Gori.


Sve više korisnika interneta u Crnoj Gori prilagođava se online kupovini, koja omogućava brzu i jednostavnu trgovinu bez odlaska u prodajne objekte i poslovnice. Popularnost online trgovine posebno je porasla nakon pojave covid pandemije, kada se ona javlja kao jedna od osnovnih potreba za uspješno poslovanje svih vrsta preduzeća. Ukratko, kupovina proizvoda, kao i zakazivanje i rezervacija usluga na internetu sa računara ili pametnih uređaja, postala je nova normalnost u svijetu savremenog poslovanja.


Zahvaljujući novim tehnologijama izrada online prodavnice danas je pristupačna gotovo svim vrstama preduzeća i prilagodljiva je svakoj djelatnosti. Da bi vaš biznis odgovorio zahtjevima tržišta važno je da, kao i u realnom svijetu, vaš biznis posjeduje digitalnu, online prodavnicu koja će omogućiti prodaju vaših proizvoda i usluga na internetu. Saznajte šta sve nudi online prodavnica za kupovinu proizvoda i zakazivanje usluga.


Izbor personalizovanog templejta



Da bi vaš biznis bio vidljiv na internetu važno je imati prepoznatljiv brend identitet kao što su logo, boje, font i slično. U zavisnosti od prirode vašeg poslovanja i vrste djelatnosti, online prodavnica se dizajnira u skladu sa vašim poslovnim potrebama. Ako izrađujete ručni nakit, prodajete garderobu, vlasnik ste restorana ili brze hrane, ili ste pravnik, stomatolog, ili makeup stilista, nudimo vam najbolje rješenje za povećanje prodaje i uspješnije online poslovanje.


Organizacija proizvoda i usluga



Sve informacije o vašim proizvodima i uslugama nalaze se na stranici posvećenoj određenom proizvodu ili usluzi. Ako prodajte proizvode, informacije kao što su naziv proizvoda, opis, sastav, veličina, gramaža, količina i dugme Kupite sada vidljivi su na stranici o proizvodu. Ako nudite usluge, informacije  kao što su naziv usluge, opis, kalendar za rezervacije i zakazivanja po datumu i vremenu omogućavaju vašim klijentima brzu i laku kupovinu proizvoda ili korišćenje vaših usluga.


Naglasite najistaknutijie i najpopularnijie proizvode u okviru posebnih kategorija, a sve u skladu sa vašim poslovanjem. Poboljšajte zadovoljstvo vaših korisnika, budite dostupni i povećajte prodaju!


Plaćanje i dostava



Način plaćanja za online prodaju može se podesiti u skladu sa vašim zahtjevima. Ako naplaćujete gotovinom, opcija za plaćanje kešom biće dostupna vašim korisnicima kada odaberu proizvod ili uslugu, a vi ćete dobiti novac pouzeću. Za online plaćanje karticom potrebno je samo da napravite nalog za račun na koji će stizati  vaš profit od online prodaje.


Online prodavnicu, takođe, možete voditi sa vašom ličnom organizacijom dostave, a možete i angažovati provajdera ili kurirsku službu. Informacije o dostavljanju proizvoda vidljive su korisnicima na stranici za proizvode. Tako jednostavno i lako.


Olakšajte način plaćanja, organizujte pristupačnu dostavu i ubrzajte proces naplate!


61% posjeta online prodavnicama dolazi sa pametnih telefona.


Upravljanje prodavnicom sa bilo koje lokacije



Jedna od glavnih prednosti upravljanja online prodavnicom jeste mogućnost pristupa vašoj prodavnici sa mobilnog telefona ili bilo kog pametnog uređaja. Bilo da ste na putu, u avionu, na odmoru, na plaži, prodavnicom možete uvijek upravljati uz samo par klikova.


Upravljajte vašim biznisom s lakoćom!


Izvještaji o profitu



Ono što je svim preduzetnicima najvažnije, to su mjerljivi podaci i izvještaji o rezultatima poslovanja. Online prodavnica vam nudi mogućnost pregleda izvještaja na dnevnom ili mjesečnom nivou, tako da ste uvijek u toku sa statusom vašeg poslovanja u bilo kom vremenu.


Upoređujte rezultate i unaprijedite ukupnu efikasnost poslovanja!


Ako želite fenomenalno dizajniranu online prodavnicu jednostavnu za upravljanje, mi smo tu da vam osiguramo vaš dugoročni uspjeh na svakom koraku.

Kontaktirajte nas i poslujte s lakoćom!

Email: sales@laganoo.com

Kontakt telefon: 069 25 26 26

Unesite Vaš email ili broj telefona i kontaktiraćemo
Vas u narednih 24 sata.

Unesite Vaš email ili broj telefona i
kontaktiraćemo Vas u
narednih 24 sata.