Uspješna priča Fizio Restart - Laganoo

Uspješna priča Fizio Restart

Online brendiranje privatne ordinacije

Primarni cilj izrade veb-sajta jeste predstavljanje i brendiranje naše ordinacije. U današnjem svijetu poslovanja brend je taj koji prodaje uslugu i jedna od glavnih karika uspješnog poslovanja.
Edisa Muharemović dipl. fizioterapeut- magistar fizikalne terapije

 

O ordinaciji Fizio Restart

Fizio Restart je privatni centar za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju iz Sarajeva koji vodi Edisa Muharemović, dipl. fizioterapeut – magistar fizikalne terapije. Glavni fokus poslovanja jeste individualni i holistički pristup što je razlog njihovih dobrih rezultata. 

IZAZOV

Uspostaviti saradnju sa organizacijama koje vode računa o svojim zaposlenim

Primarna ciljna grupa u pružanju usluga ordinacije Fizio Restart bili su radno aktivni građani Sarajeva. U želji za proširenjem poslovanja i podizanjem svijesti o prevenciji i važnosti rane rehabilitacije, a sa ciljem slanja ponude o saradnji, kontaktirali su organizacije i firme koje vode računa o svojim zaposlenim. Nakon slanja više mailova, bez konkretnog odgovora, shvatili su da njihovom brendu nešto nedostaje.

RJEŠENJE

Kreirati veb-sajt koji će predstaviti i brendirati ordinaciju na internetu

Predstavljanje brenda na poslovnom veb-sajtu uz opis i ponudu svih usluga, kao i adekvatne kontakt podatke, važna su karika uspjeha u današnjem svijetu poslovanja.

Medicinski tim ordinacije Fizio Restart brigu o online brendiranju svojih usluga mogao je prepustiti profesionalcima za veb-dizajn i marketing agencije Laganoo, a fokus usmjeriti na važnije prioritete u svom poslovanju.

Izgled budućeg veb-sajta Fizio Restart treba da bude u skladu sa potrebama privatnih medicinskih usluga sa mogućnošću brzog i jednostavnog online zakazivanja.

Predstavite vaš biznis online

Šta je uradio Laganoo tim?

REZULTAT

Veb-sajt za lako pronalaženje i kontaktiranje ordinacije putem interneta

Laganoo tim kreirao je veb-sajt sa domenom fiziorestart.com na kom se mogu pronaći svi relevantni podaci o samom poslovanju i uslugama ove privatne ordinacije. Uz to, internet korisnici moći će ih vrlo lako pronaći i kontaktirati direktno putem sajta.

Fizio Restart privatna ordinacija sada ima veću mogućnost da bude vidljiva svim potencijalnim organizacijama sa kojima žele uspostaviti saradnju.

“Moramo priznati da je ovo bio jedan od boljih projekata koji je grad Sarajevo u suradnji sa Laganoo organizovao za mlade poduzetnike.”
Edisa Muharemović dipl. fizioterapeut- magistar fizikalne terapije

Brendirajte Vaše poslovanje na internetu

Unesite Vaš email ili broj telefona i kontaktiraćemo
Vas u narednih 24 sata.

Unesite Vaš email ili broj telefona i
kontaktiraćemo Vas u
narednih 24 sata.