Saradnja opštine Tuzi i agencije Laganoo - Laganoo

Saradnja opštine Tuzi i agencije Laganoo

Opština Tuzi i agencija Laganoo su potpisali ugovor o donaciji kojim je dogovoren projekat podrške lokalnim biznisima.

Ovim projektom obezbijeđena je besplatna izrada veb-sajta kao i hosting u trajanju od godinu dana za prvih 20 prijavljenih preduzetnika.

Photo credits: https://www.instagram.com/komuna_e_tuzit_opstina_tuzi/

Predsjednik opštine Tuzi Nik Đeljošaj je iskazao zahvalnost i veliko zadovoljstvo ovom saradnjom. On smatra da će na ovaj način svojim građanima omogućiti da unaprijede svoje poslovanje, što će dalje uticati na budući razvoj opštine. Istakao je i da je zadovoljstvo građana na prvom mjestu, a da je ovo jedan od projekata koji će to i obezbijediti.

„Drago nam je što smo uspostavili saradnju i ponosni smo što ćemo biti dio digitalne transformacije u opštini Tuzi. Ovim projektom planirano je da se podstaknu privrednici da svoje poslovanje razviju onlajn i na taj način svoj biznis prezentuju milionima korisnika. Online trgovina sve više zauzima svoje mjesto donoseći brojne benefite kako kupcima tako i prodavcima. Poslodavcima se obezbjeđuje veća vidljivost, naplata u datom trenutku kao i dostupnost ponude 24/7. Sa druge strane, kupcima je omogućena kupovina iz udobnosti sopstvenog doma“ rekla je direktorica marketinga i poslovnog razvoja agencije Laganoo, Tamara Blažić.

Sastanku su prisustvovali predsjednik opštine Tuzi Nik Đeljošaj, sekretar Sekretarijata za ekonomski razvoj opštine Tuzi Šefko Kurpejović i direktorica marketinga i poslovnog razvoja agencije Laganoo Tamara Blažić.

Photo credits: https://www.instagram.com/komuna_e_tuzit_opstina_tuzi/

Prijava će trajati 30 dana od datuma objavljivanja javnog konkursa koji će biti krajem avgusta, a pravo na prijavu će imati svi preduzetnici koji su registrovani na teritoriji opštine Tuzi. Srećno!

Unesite Vaš email ili broj telefona i kontaktiraćemo
Vas u narednih 24 sata.

Unesite Vaš email ili broj telefona i
kontaktiraćemo Vas u
narednih 24 sata.