Uspješna priča Ulis - Laganoo

Uspješna priča Ulis

ULIS JEWELRY- uspješno online poslovanje ekskluzivnog Swarovski partnera za Crnu Goru


Kao privatni preduzetnik, sada sam u mogućnosti da samostalno organizujem svoje vrijeme. Pored toga, veb-sajt mi pruža mogućnost da vodim online biznis sa bilo kog mjesta, da pratim i prihvatam porudžbine na mobilnom telefonu, a da moji klijenti dobijaju automatske odgovore putem emaila.
Dušanka Radonjić, vlasnica i izvršni direktor kompanije Ulis

 

O KLIJENTU ULIS

Od 2003. godine Ulis d.o.o. je, na području Crne Gore, ekskluzivni partner i distributer brenda Swarovski, svjetskog lidera u proizvodnji kristalnog nakita, satova sa švajcarskim mehanizmom, modnih aksesoara i kristalnih figura.

IZAZOV

Kako doći do klijenata na cijeloj teritoriji Crne Gore

Budući da se njihova predstavništva nalaze u Podgorici i Nikšiću, najveći izazov za Ulis bio je kako doći do potencijalnih kupaca Swarovski brenda i u ostalim gradovima Crne Gore.

Ovo je posebno uticalo na njihovo poslovanje kada su se navike kupaca promijenile tokom pandemije kovida i kada je bilo otežano doći do fizičke prodavnice. Zato je Ulis tim smatrao da njihovi proizvodi treba da budu dostupni za poručivanje putem interneta. S obzirom na prepoznatljivost Swarovski brenda, time bi zadovoljili potrebe stalnih, ali i novih klijenata širom Crne Gore.

RJEŠENJE

Veb-sajt za online poručivanje

Promocija proizvoda putem Google oglašavanja

Sa ciljem poboljšanja njihovog poslovanja, zadovoljstvo i iskustvo krajnjeg korisnika, došli su do zaključka da je njihovom biznisu potreban veb-sajt. Tim povodom kontaktirali su Laganoo tim u želji da na najbolji način prezentuju svoju cjelokupnu ponudu i dođu do što većeg broja potencijalnih kupaca.

Ulis tim je svjestan da je u današnje vrijeme posjedovanje veb-sajta jedna od ključnih karika za unapređenje poslovanja, jer većina korisnika prvenstveno dolazi do novih proizvoda putem interneta.

Započnite onlinu prodaju

REZULTAT

  • Povećan broj posjeta veb-sajtu
  • Povećan broj upita o proizvodima
  • Povećan broj porudžbina

Za kratko vrijeme koliko posjeduju veb-sajt već primjećuju pozitivne promjene u poslovanju. One se prije svega ogledaju u povećanju prepoznatljivosti brenda na internetu, a tako i same prodaje.

Najveća prednost posjedovanja veb-sajta jeste lakoća obavljanja online transakcija, kako za prodavce, tako i za njihove kupce. Ulis je sada u mogućnosti da u realnom vremenu ponudi nove proizvode na veb-sajtu, a kupci sada uz par klikova mogu obaviti kupovinu svojih omiljenih kristalnih komada. Pored pomenutih pozitivnih aspekata, Ulis tim sada jednostavno upravlja veb-sajtom i vodi online biznis.

“Lagano tim je bio veoma kooperativan tokom same izrade veb-sajta ali i pružanja podrške u upravljanju online prodavnicom. Ekipa agencije Laganoo održala je za nas posebnu obuku kako bismo danas samostalno vodili naše kristalno online poslovanje.”
Dušanka Radonjić, vlasnica i izvršni direktor kompanije Ulis

Kreirajte sajt za online prodaju

Unesite Vaš email ili broj telefona i kontaktiraćemo
Vas u narednih 24 sata.

Unesite Vaš email ili broj telefona i
kontaktiraćemo Vas u
narednih 24 sata.