Uspješna priča Shtrikarica - Laganoo

Uspješna priča Shtrikarica

Shtrikarica – Kako je crnogorski brend heklanih torbica postao dostupan širokom online tržištu


Kada je prodaja u pitanju i direktna komunikacija sa potencijalnim kupcima, koji su tu samo da bi kupili proizvod, veb-sajt i online prodavnica su pravi izbor.
Jovana Đurišić, vlasnica Shtrikarice i preduzetnica

 

O klijentu Shtrikarica d.o.o

Shtrikarica je crnogorski brend heklanih torbi od recikliranih materijala. Posvećeni eko održivosti i očuvanju tradicije, svi Shtrikarica proizvodi se 100% ručno izrađuju.

Shtrikarica nudi uslugu izrade proizvoda po narudžbi, a sama ideja o pokretanju brenda se pojavila kada je vlasnica Jovana gledala svoju majku kako izrađuje proizvode za ličnu upotrebu.

IZAZOV

Kako na jednom mjestu ponuditi sve proizvode i predstaviti se širem tržištu

Cijeneći vrijednost svoje ideje o proizvodima od recikliranog materijala, Shtrikarica je smatrala da njihov brend zaslužuje prezentaciju širokom internet tržištu. Proizvodi Shtrikarice bili su u ponudi u različitim prodajnim objektima, pa su potencijalni kupci nerijetko tražili njihovu ponudu na raznim mjestima po internetu, najbliže prodavnice gdje ih mogu naći ili kako mogu poručiti proizvode. Smatrali su da je najbolja opcija predstaviti na jednom mjestu njihove proizvode i ponudu.

RJEŠENJE

Veb-sajt za online prodaju ručnih radova

U cilju širenja ideje o kreativnim biznis pričama za mlade preduzetnike, kao i predstavljanja jedinstvene ponude i direktne online prodaje, Shtrikarica je smatrala da joj je za to potreban veb-sajt koji je vizuelno jednostavan i koji na jedinstven način opisuje njihovu ponudu. Tim povodom odlučili su da poruče izradu veb-sajta kod agencije Laganoo za koju su saznali na društvenim mrežama. Naš rad prepoznali su i kroz projekat saradnje sa portalom Volim Danilovgrad. Iako smatraju da su društvene mreže idealan alat za komunikaciju, promociju i širenje svijesti o brendu, kada su u pitanju prodaja i direktna komunikacija sa potencijalnim kupcima veb-sajt je pravo rješenje.

Započnite onlinu prodaju

REZULTAT

  • Ponuda Shtrikarica proizvoda dostupnih na jednom mjestu
  • Veća prepoznatljivost brenda Shtrikarica na internetu
  • Povećan broj upita o proizvodima od recikliranog materijala

Potencijalni kupci sada mogu lako pronaći sve Shtrikarica proizvode i informacije o ponudi na veb-sajtu shtrkarica.me. Zahvaljujući mogućnosti samostalnog dodavanja novih proizvoda i upravljanja online prodavnicom, Shtrikarica sada upravlja svojom online prodajom sa bilo kog mjesta i omogućava svojim klijentima da na brz i jednostavan način poruče svoj omiljeni proizvod.

“Agencija Laganoo pokazala je da prepoznaje i podržava kvalitetne biznis priče. Prilikom kreiranja sajta bili smo slobodni da razmjenjujemo ideje i dođemo do jednog vizuelnog sadržaja koji na vrlo jednostavan i jedinstven način opisuje našu priču.”
Jovana Đurišić, vlasnica Shtrikarice i preduzetnica

Kreirajte sajt za online prodaju

Unesite Vaš email ili broj telefona i kontaktiraćemo
Vas u narednih 24 sata.

Unesite Vaš email ili broj telefona i
kontaktiraćemo Vas u
narednih 24 sata.