Održan prvi Info Dan u Tuzima - Laganoo

Održan prvi Info Dan u Tuzima

U petak, 09.09. održali smo prvi Info dan u opštini Tuzi. Prezentovan je projekat podrške lokalnim biznisima koji sprovodimo u saradnji sa Opštinom.

Na Info Danu su govorili Jovana Rakočević, menadžerka korisničke podrške, kao i Mirza Lekić, menadžer održavanja društvenih mreža.

Prezentovali su sam projekat kojim je obezbijeđena besplatna izrada, domen i hosting za 20 privrednih subjekata sa teritorije opštine Tuzi. Pored toga, pričali su i o važnosti online poslovanja, značaju posjedovanja veb-sajta, kao i o jednostavnosti samog procesa prijave na projekat.

Info Danu su prisustvovali članovi Laganoo tima, predstavnici opštine Tuzi, privrednici koji posluju u opštini Tuzi, kao i mnogi drugi koji su bili zainteresovani za sami projekat.

Pored toga, prezentaciju smo prenosili i putem Zoom-a, kao i live prenosa na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Prisutni, kao i svi koji su nas live pratili, imali su mogućnost da se više informišu i da postave pitanja. Najveći broj pitanja odnosio se na održavanje veb-sajta nakon godine.

Ukoliko želite da vidite kako je sve izgledalo i o čemu su pričale naše kolege, posjetite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram. 

Unesite Vaš email ili broj telefona i kontaktiraćemo
Vas u narednih 24 sata.

Unesite Vaš email ili broj telefona i
kontaktiraćemo Vas u
narednih 24 sata.