Uspješna priča Aktivni centar - Laganoo

Uspješna priča Aktivni centar

Kako Aktivni centar promoviše svoju misiju zapošljavanja osoba s invaliditetom

 

O klijentu Aktivni centar

Aktivni centar je NVO udruženje osoba s invaliditetom sa Cetinja, koje se preko 6 godina bavi digitalnom štampom i dizajnom. Jedna od glavnih misija Aktivnog centra je zapošljavanje osoba sa invaliditetom, sve sa ciljem smanjenja stope nezaposlenosti u Prijestonici Cetinje.

IZAZOV

Povećati vidljivost djelatnosti i usluga Aktivnog centra

Aktivni centar kao nevladina organizacija osoba s invaliditetom bavi se uslugama digitalne štampe i dizajna i na taj način od sopstvenog rada finansira svoje postojanje. Na nivou Prijestonice Cetinje sarađuju sa velikim broj preduzeća, ustanova i organa lokalne samouprave. Međutim, tokom svog poslovanja zaključili su da žele dodatno izreklamirati svoju djelatnost i povećati vidljivost svojih usluga, kako bi postigli što veći poslovni uspjeh.

RJEŠENJE

Napraviti veb-sajt za NVO koji prezentuje sve aktivnosti i usluge u ponudi

S obzirom na to da se finansiraju od sopstvenog rada , tim angažovanih u Aktivnom centru smatrao je da treba naći kanal kako doći do novih klijenata i na taj način unaprijediti poslovanje. Jedno od rješenja je svakako bila izrada profesionalnog veb-sajta koji će predstaviti aktivnosti ovog udruženja većem broju internet korisnika. Na projekat donacije besplatnih veb-sajtova kompanijeLaganoo u saradnji sa Prijestonicom Cetinje, Aktivni centar se prijavio među prvima i osvojio izradu veb-sajta sa hostingom.

Predstavite vaš biznis online

REZULTAT

Misija Aktivnog centra prepoznata je sada širom Crne Gore na aktivnicentar.com

Tim kompanije Laganoo kreirao je veb-sajt dizajniran za potrebe nevladinog udruženja koji na jednom mjestu nudi sve važne informacije o Aktivnom centru kao organizaciji, njihovim uslugama, klijentima i kontakt podacima. Značaj posjedovanja veb-sajta tim Aktivnog centra prepoznao je, prije svega, u širenju svijesti o njihovom brendu, ali i u prepoznatljivosti njihovog imena ne samo u Prijestonici, već i širom Crne Gore.

“Što se tiče saradnje sa Laganoo timom izuzetno smo zadovoljni i zahvalni na podršci i razumijevanju pri odabiru najboljih rješenja za našu djelatnost.”
Darko Roganović, Aktivni centar

Brendirajte vaše poslovanje na internetu

Unesite Vaš email ili broj telefona i kontaktiraćemo
Vas u narednih 24 sata.

Unesite Vaš email ili broj telefona i
kontaktiraćemo Vas u
narednih 24 sata.