Uspješna priča Domiki - Laganoo

Uspješna priča Domiki

Kako brend Domiki promoviše nakit inspirisan prirodom

 

“Vebsajt je unaprijedio naše poslovanje u smislu bolje prezentacije brenda, profesionalnijeg pristupa kupcu i same dostupnosti. Jako je bitno da kupac može pogledati proizvode za koje je zainteresovan u bilo kom momentu bez pritiska za kupovinu.”
Olga Đurović, vlasnica brenda Domiki

O brendu Domiki

Brend Domiki bavi se izradom ručno rađenih kolekcija od nakita inspirisanih prirodom. Kolekcije koje stvaraju najčešće promovišu nematerijalne sadržaje kulturne prirode. Rade u tehnici porijeklom iz Italije, a koriste inovativne, savremene i ekološki prihvatljive materijale proizvedene u Njemačkoj. Stvorili su više od 20 kolekcija nakita suvenira na temu crnogorske arhitekture i Mediterana. Njihova misija je da promovišući brend Domiki podignu svijest o očuvanju životne sredine.

IZAZOV

Kako predstaviti različite kolekcije nakita na jednom mjestu

S obzirom na to da se bave izradom ručno rađenog nakita, Domiki ima dosta različitih proizvoda koje je potrebno organizovati na pravi način. Sve porizvode potrebno je predstaviti na jednom mjestu kako bi klijentima bila dostupna cjelokupna ponuda brenda Domiki. Domiki timu trebalo rješenje putem kojeg će kljenti imati uvid o dostupnosti određenog poizvoda, ali i rješenje koje će klijentima ponuditi sve informacije i detalje o konkretnom proizvodu.

RJEŠENJE

Online prodavnica za promociju cjelokupne ponude

Prisustvo na društvenim mrežama nije bilo dovoljno za promociju brenda Domiki, pa su odlučili da promociju svog ručno rađenog nakita upotpune veb-sajtom, odnosno internet prezentacijom cjelokupe ponude uz opciju online poručivanja. U tom trenutku započinje uspješna saradnja kompanije Laganoo sa brendom Domiki, sve sa ciljem izrade online prodavnice za kolekcije ručno rađenog nakita inspirisanog prirodom. Tim Laganoo dizajnera dobio je zadatak da kreira veb-sajt koji će predstaviti priču brenda Domiki i koji će veliki broj kolekcija nakita organizovati po kategorijama na online prodavnici. Na taj način posjetioci veb-sajta i potencijalni klijenti moći će da se informišu i pogledaju proizvode za koje su zainteresovani u bilo kom momentu bez pritiska o kupovini.

“Mislim da je za sve preduzetnike i manje biznise jako važno imati vebsajt. Treba ukupno razmišljati o prezentaciji brenda jer je to prvi utisak koji ostavljamo na potencijalne klijente. Taj prvi utisak je bitan da klijent donese odluku i napravi neku interakciju sa vašim brendom i proizvodom.”
Olga Đurović, vlasnica brenda Domiki

Pokreni online prodaju

REZULTAT

Domiki nakit je uvijek i lako dostupan na veb-sajtu domiki.me

Laganoo tim kreirao je online prodavnicu posvećenu brendu Domiki koja nudi informacije o načinu njihovog rada kao i o materijalima koji koriste. Tim brenda Domiki prošao je obuku o upravljanju veb-sajtom i sada samostalno mogu ažurirati katalog proizvoda i njihovu dostupnost. Posjetioci veb-sajta sada mogu saznati kakav nakit Domiki predstavlja i istovremeno mogu obaviti online kupovinu. Takođe, veb-sajt pruža više opcija reklamiranja pa je lakše doći do većeg broja potencijalnih kupaca. Aleksandra je zahvaljujući veb-sajtu omogućila svojim klijentima da budu bliži brendu Domiki i da na taj način izgradi zajednicu zadovoljnih klijenata koji vole i cijene ručni rad, dizajn i zanatstvo.

“Jako smo zadovoljni saradnjom sa kompanijom Laganoo jer smo imali super komunikaciju sa čitavim timom. Takođe, dobili smo obuku kako da sami vodimo sajt i online prodavnicu, kao i odgovore na sva naša dodatna pitanja.”
Olga Đurović, vlasnica brenda Domiki

Poruči izradu online prodavnice

Unesite Vaš email ili broj telefona i kontaktiraćemo
Vas u narednih 24 sata.

Unesite Vaš email ili broj telefona i
kontaktiraćemo Vas u
narednih 24 sata.