Laganoo saradnja sa BWBW platformom za osnaživanje žena u preduzetništvu - Laganoo

Laganoo saradnja sa BWBW platformom za osnaživanje žena u preduzetništvu

Šta je Laganoo?

Šta je BWBW?

Kako smo došli na ideju o saradnji?

Šta je cilj, misija i proizvod ideje?

Rezultat saradnje

Planovi za budućnost

Šta je Laganoo? 

Kompanija Laganoo predstavlja mladu kompaniju koja okuplja saradnike i istomišljenike sa zajedničkim ciljem. Taj cilj je unapređenje onlajn poslovanja, preduzetništva, ecommerce ekosistema i digitalnog marketinga u Crnoj Gori, regionu i svijetu. 

U svega nekoliko godina svog postojanja, kompanija je postigla zapažene rezultate i razvila identitet brenda. Takođe, pomogli smo brendovima da ispišu prve stranice svojih uspješnih priča u onlajn svijetu. Te priče, koje su samo početak, ono su što nas podstiče na još veću posvećenost klijentima u cilju dostizanja novih poslovnih rezultata. Pored onih koji tek započinju svoje onlajn poslovanje, kompanija je omogućila već uspostavljenim brendovima da povećaju svoje prihode putem prodaje na internetu. 

Prva Laganoo platforma za samostalnu izradu veb-sajtova 

Na svim regionalnim jezicima

Laganoo se primarno bavi uslugama digitalnog marketinga, izrade veb-sajtova i onlajn prodavnica. 

Međutim, idući u korak sa vremenom, Laganoo je na regionalnom tržištu plasirala prvu platformu za samostalnu izradu veb-sajtova. Veb-sajtovi odnosno onlajn prodavnice mogu u potpunosti biti prilagođeni lokalnom jeziku. 

Ukoliko želite da saznate više o platformi, pročitajte naše blogove:

Napravite sami svoj ecommerce veb-sajt, za samo 15 minuta

Kako kreirati veb-sajt kao početnik prvi dio

Kako kreirati veb-sajt kao početnik drugi dio

Kako kreirati veb-sajt kao početnik treći dio

Izaberite najbolju e-commerce platformu za vaš biznis

Veliki broj doniranih i izrađenih veb-sajtova

Pored navedeog, kompanija Laganoo do sada je donirala gotovo 400 veb-sajtova u opštinama Crne Gore i regiona. Upravo ovo govori o potencijalu koji kao mlada kompanija posjedujemo. Takođe, osnaženi pozitivnim rezultatima i vođeni iskustvom našeg tima, nastavljamo širenje i njegovanje saradnje sa onima koji dijele naše ciljeve. U zasićenom tržištu Laganoo se izdvaja jer osluškuje potrebe svojih klijenata. U odnosu na to definiše ponudu, akcije i adekvatna rješenja koja će unaprijediti poslovanje. 

Preduzetnice u fokusu djelovanja

Tako su, između ostalog, u našem fokusu klijentkinje, žene preduzetnice, koje su važan dio ekonomskog ekosistema svake države. U cilju osnaživanja ženskog preduzetništva Laganoo je kroz kampanje omogućila preduzetnicama da ostvare svoj san uspješnog poslovanja na internetu. 

Kao dio naših napora da pomognemo i preduzetnicama u regionu, stupili smo u kontakt sa Ksenijom Nikolovom, predstavnicom platforme Better Women Better World

Naša želja bila je da omogućimo alate za uspostavljanje onlajn prisustva radi unapredjenja karijere i boljeg pozicioniranja zena u poslovnom svijetu.

Šta je Better Women Better World

Better Women Better World (BWBW) je prva ženska interaktivna digitalna platforma. Ona ima za cilj da poboljša živote žena u raznim oblastima i na različite načine. Ova platforma je baza za stručne savjete, preporuke, rasprave, radionice i događaje iz raznih sfera. Ona uključuju sfere preduzetništva, života, doma, fizičkog zdravlja, prehrane, mentalnog zdravlja, mode, estetike, umjetnosti i tako dalje. Cilj platforme je da žene dobiju istinski sistem podrške koji im omogućava da se nadograde i razvijaju. Ali, istovremeno i da komuniciraju jedni sa drugima, da se povežu i stvaraju nova prijateljstva i saradnje.

Kako smo došli na ideju o saradnji?

Kako to inače biva, ljudi sa zajedničkim ciljevima i idejama uvijek se pronađu. Baš tako Laganoo i BWBW prepoznali su potencijal zajedničke saradnje. Udruživanje sredstava, znanja i iskustva obije strane rezultiralo je projektom saradnje. 

Šta je cilj, misija i proizvod ideje?

Cilj osnaživanje ženskog preduzetništva na teritoriji Makedonije

Misija — širenje svijesti o važnosti interneta i onlajn alata za savremeno poslovanje. To uključuje i osnaživanje preduzetnica na putu do uspješnog onlajn poslovanja. 

Proizvod —projekat donacije veb-sajtova i onlajn prodavnica preduzetnicama iz Makedonije. 

A evo šta je Ksenija Nikolova kao osnivač BWBW rekla o našoj saradnji: 

Detalji projekta

Projekatom donacije kompanija Laganoo je obezbijedila izradu 25 veb-sajtova ili onlajn prodavnica BWBW preduzetnicama iz Makedonije. Preduzetnicama je na ovaj način omogućeno efikasno započinjanje onlajn poslovanja i predstavljanja brenda na internetu. Uz pomoć veb-sajta preduzetnice imaju priliku da:

  • Prezentuju ili prodaju svoje proizvode i usluge na internetu
  • Uspostave onlajn prisustvo i učine brend vidljivim
  • Predstave svoj biznis kao kredibilan i koji ide u korak sa vremenom
  • Omoguće klijentima da obave kupovinu na jednom mjestu 
  • Predstave cjelokupnu ponudu i biznis na veb-sajtu

Projekat je rezultirao doniranjem veb-sajtova ali i nastavkom saradnje

Kompanija Laganoo i organizacija Better Women Better World će 06.03.2023, organizovati vebinar na temu: “Moć onalajn prisustva za biznise.”

Na vebinaru organizovanom u saradnji sa platformon biće prezentovana važnost prilagođavanja preduzeća aktuelnim onlajn trendovima. Takođe, govoriće se o uticaju onlajn prisustva na poboljšanje i unapređenje poslovanja i još mnogo toga. Lagano tim će sa zainteresovanim učesnicima vebinara podijeliti savjete kako iskoristiti onlajn prisustvo i povećati prihode. 

Takođe, na vebinaru će biti najavljena specijalna kampanja posvećena ženskom preduzetništvu koja će trajati tokom cijelog mjeseca marta. 

Šta možemo očekivati u budućnosti?

Saradnja sa kompanijama koje dijele naše vizije ukazuje na važnost podrške ženama u poslovnom svijetu. Pored toga, važno je i stvaranje jačih veza među kompanijama koje imaju slične ciljeve.

Žensko preduzetništvo je u porastu u Crnoj Gori i regionu, što ukazuje na veliki potencijal i potrebu za daljnjim osnaživanjem ovog sektora. Kao kompanija, usmjeravamo svoju pažnju na podršku ženama preduzetnicama kroz različite inicijative i projekte.

Međutim, kako bismo postigli veće uspjehe u našim naporima, važno je da ne stanemo ovdje. Kroz partnerstva kao što je ono sa BWBW, možemo stvoriti sinergiju i zajednički doprinijeti razvoju ženskog preduzetništva u našoj zemlji i regionu.

U tom smislu, smatramo da su dosadašnje saradnje samo početak nečeg mnogo većeg. Uz kontinuiranu podršku i partnerstva sa drugim kompanijama koje dijele naše vrijednosti, uvjereni smo da ćemo uspjeti u našem cilju da osnažimo žensko preduzetništvo i doprinesemo razvoju zajednice u kojoj poslujemo.

Unesite Vaš email ili broj telefona i kontaktiraćemo
Vas u narednih 24 sata.

Unesite Vaš email ili broj telefona i
kontaktiraćemo Vas u
narednih 24 sata.