Vodenica: od male porodične priče do prvog crnogorskog premijum brenda organskih proizvoda - Laganoo

Vodenica: od male porodične priče do prvog crnogorskog premijum brenda organskih proizvoda

“Veb-sajt koji je za nas kreirao Laganoo tim, dizajniran je profesionalno i u skladu sa našim željama. Ovo ne samo da nas čini zadovoljnima već je dovelo i do povećanja povjerenja klijenata u našu kompaniju. Naši klijenti sada imaju pristup svim informacijama o proizvodima i uslugama koje nudimo, na jednom mjestu. To im olakšava donošenje odluka o kupovini.”

-Nevenka Bošković, vlasnica brenda Vodenica

O brendu Vodenica – Vodenica je mala porodična fabrika zdravih proizvoda. Njihovu posvećenost ideji da kvalitet dođe do svih domova, praćenu stečenim iskustvom, iskoristili su za kreiranje prvog crnogorskog premijum brenda organskih proizvoda.  

IZAZOV

Kako da mali porodični biznis uspješno plasira svoje poslovanje na širem tržištu? 

Vodenica, kao mali porodični biznis, prepoznala je potrebe tržišta za kvalitetnim i ukusnim prehrambenim proizvodima koji će zadovoljiti sve one koji vole zdrav način života. Ipak, uprkos očiglednoj potrebi tržišta, izazovno je doći do svih onih kojima su takvi proizvodi neophodni. To je posebno slučaj sa malim biznisima koji imaju ograničena sredstva za ulaganje u savremene tehnologije i usluge oglašavanja. Ipak, svjesni da je to jedini način da uspješno unaprijede i prošire svoj biznis, Vodenica je prepoznala značaj posjedovanja veb-sajta za njihovo onlajn prisustvo i profesionalni nastup na internetu. 

RJEŠENJE 

Projekat donacije kompanije Laganoo i portala “Volim Danilovgrad”

Brend Vodenica je, prepoznajući važnost onlajn nastupa, iskoristio projekat donacija veb-sajtova koji je kompanija Laganoo sprovela u saradnji sa portalom “Volim Danilovgrad”. Zahvaljujući veb-sajtu, Vodenica sada  može zaobići komplikovane procedure prodaje svojih proizvoda putem društvenih mreža. Takođe, zahvaljujući veb-sajtu, sve njihove proizvode mogu jednostavno predstaviti na jednom mjestu i omogućiti preglednost njihove ponude i cijena proizvoda. Ovo olakšava njihovo poslovanje ali i iskustvo kupovine svih onih koji žele poručiti jedan ili više njihovih proizvoda putem interneta. 

Da li i vi želite pokrenuti onlajn prodaju?

REZULTAT

vodenicaorganic.meweb shop zdravih prehrambeniih proizvoda

Vođeni prethodnim iskustvom i prepoznavanjem potreba tržišta i klijenata, Laganoo tim kreirao je onlajn prodavnicu u skladu sa identitetom breda Vodenica. Veb-sajt koji smo kreirali za njih odraz je jednostavnosti i kvaliteta, koji na profesionalan i pregledan način predstavlja kompletnu ponudu zdravih začina, dodataka jelima i zdrave hrane. Uz jednostavan a efektan dizajn, veb-sajt je u skladu sa čistom estetikom samog brenda. Sada, svi kupci u Crnoj Gori i šire, mogu vidjeti kompletnu ponudu brenda Vodenica, uz jasno naznačene cijene proizvoda i mogućnost kupovine u bilo kom trenutku. 

"Putem onlajn poslovanja, mi kao mali porodični biznis koji čuva generacijsku tradiciju zdrave prehrane, imamo priliku da proširimo našu misiju i približimo se svima onima kojima je zdrava prehrana važan aspekat života. Zahvaljujući veb-sajtu, naši proizvodi su dostupni svima, bez obzira na to gdje se nalaze, čime nam je omogućeno da učinimo korak naprijed u ostvarenju naše vizije a to su zdravi i kvalitetni proizvodi dostupni svima.”

-Nevenka Bošković, vlasnica brenda Vodenica

Predstavite vaše proizvode putem veb-sajta

Unesite Vaš email ili broj telefona i kontaktiraćemo
Vas u narednih 24 sata.

Unesite Vaš email ili broj telefona i
kontaktiraćemo Vas u
narednih 24 sata.