Pejović Guitars: uspješna priča porodičnog biznisa koji zanat pretvara u umjetnost - Laganoo

Pejović Guitars: uspješna priča porodičnog biznisa koji zanat pretvara u umjetnost

“Za izradu sajta smo se odlučili na insisitiranje prijatelja da se iskoristi velikodušni projekat Laganoo kompanije usmjeren ka preduzetnicima i privrednicima sa teritorije Cetinja. Sama činjenica da to nije bio unaprijed planirani poduhvat, stavila nas je pred izazov vezano i za sadržaj i izgled sajta, ali nam je Vaš tim u velikoj mjeri olakšao proces.”

-Gorana Pejović, Pejović Guitars

O brendu Pejović Guitars – Pejović Guitars je mali porodični biznis fokusiran na izradu vrhunskih unikatnih električnih i akustičnih gitara. Pored toga, nude popravku instrumenata i organizaciju muzičkih sesija u njihovom kućnom studiju.

Dva brata, Andrija i Ivan Pejović, su udružili snage sa svojim suprugama, Goranom i Tamarom, da njihov dugogodišnji hobi pretvore u posao. Tako su nastale i nastaju gitare napravljene s najvećom ljubavlju, strašću i predanošću. Ovaj porodični biznis ima viziju da se muzika sa njihovih gitara čuje širom svijeta ali pored toga su posvećeni izgradnji snažne zajednice muzičara i ljubitelja muzike na Cetinju koje čuva tradiciju i spaja ljude svojom posebnošću. 

IZAZOV 

Kako kreirati veb-sajt u skladu sa identitetom brenda? 

Iako se mnogi biznisi suočavaju sa izazovima u tradicionalnom poslovanju, te kao način prevazilaženja istih odluče započeti poslovanje na internetu, sa brendom Pejović Guitars to nije bio slučaj. Njihov motiv za izradu veb-sajta nije bio ekonmske prirode već su se iz Pejović Guitars susreli sa izazovom same izrade veb-sajta. Svjesni da je za to neophodan proces prikupljanja materijala, te adekvatan tim koji će materijale na pravi način pretočiti u veb-sajt, njima je bio potreban neko ko će razumjeti njihove potrebe i pretočiti ideje u stvarnost. 

RJEŠENJE 

Projekat donacije kompanije Laganoo i Prijestonice Cetinje

Na na insistiranje prijatelja, brend Pejović Guitars prijavio se za Projekat podrške lokalnim biznisima sa teritorije Cetinja, koju je Laganoo sproveo u saradnji sa Prijestonicom Cetinje. 

Ubrzo nakon toga, izazov sa kojima su se suočili a koji se ticao samog kreiranja veb-sajta i svih propratnih koraka,  lako su premostili zahvaljujući Laganoo timu, koji je u znatnoj mjeri olakšao proces odabira materijala i kreirao veb-sajt u skladu sa željama ovog brenda. 

REZULTAT

https://pejovicguitars.com – veb-sajt na kome možete saznati sve o njihovim unikatnim gitarama

Kako kažu iz Pejović Guitars: “Primarni cilj sajta jeste predstavljanje našeg brenda online,  kao i objedinjavanje naše cjelokupne ponude na jednom mjestu.” 

Upravo to smo uspjeli postići zajedničkim snagama i željom da kreiramo veb-sajt kao finalni proizvod koji će u potpunosti ispuniti očekivanja klijenta, ali i na pravi način predstaviti ovaj brend. Sada, zahvaljujući veb-sajtu, Pejović Guitars imaju idealan osnov za građenje onlajn identiteta brenda, širenje svijesti o važnosti njihovog porodičnog biznisa, i plasiranje unikatnih gitara globalnoj publici. 

“O kom god segmentu online poslovanja da se radi, najvažnije je pronaći tim od povjerenja sa kojim se komunikacija odvija sa lakoćom.

Vezano za naše potrebe, tim Laganoo je ispunio očekivanja i zadovoljni smo što smo Laganoo timu povjerili prvu ozbiljnu online prezentaciju našeg poslovanja.”

-Gorana Pejović, Pejović Guitars

Unesite Vaš email ili broj telefona i kontaktiraćemo
Vas u narednih 24 sata.

Unesite Vaš email ili broj telefona i
kontaktiraćemo Vas u
narednih 24 sata.