50 besplatnih web sajtova-Banja Luka - Laganoo

50 besplatnih web sajtova

Inicijativa grada
Banja Luka za pomoć
lokalnim biznisima

50 besplatnih web sajtova

Inicijativa grada Banja Luka
za pomoć
lokalnim biznisima.
 
drasko banja luka

Riječ gradonačelnika

Ovim projektom grad Banja Luka želi da pomogne privrednicima i  ohrabri ih da svoj biznis prošire i na online svijet. Poslednjih godinu dana bili smo svjedoci pandemije koja je zaustavila i otežala poslovanje brojnim djelatnostima. Digitalizacija nam pruža brojne mogućnosti, od povećanja vidljivosti do rada u ograničenim okolnostima, zbog čega grad Banja Luka želi da na ovaj način pomogne pojedinačnom biznisu, a samim tim i
ukupnoj privredi.

Zadovoljstvo nam je da u partnerstvu sa agencijom Laganoo d.o.o. pomognemo osavremenjavanju poslovanja i edukaciji o značaju online prisustva. Nadamo se da ćemo podstaći naše sugrađane da se brže i lakše prilagode novim vremenima i situacijama koje ona nose.

Draško Stanivuković

Gradonačelnik Banje Luke

O projektu

Ovaj projekat ima za cilj da pomogne razvoju poslovanja privrednih subjekata na teritoriji grada Banje Luke, bez obzira na djelatnost i kapacitete preduzeća. Grad Banja Luka, u saradnji sa agencijom Laganoo, prepoznao je potrebe da pomogne privrednicima da pozicioniraju svoje poslovanje u online svijetu i prilagode se digitalnim promjenama koje se neprekidno dešavaju.
 
U trenutku kada se cijeli svijet seli u online prostor neophodno je da i vaše poslovanje bude u koraku sa vremenom i što je moguće više digitalizovano. Nezavisno od toga kojim se biznisom bavite i koju vrstu usluge ili robe nudite, vaše poslovanje može da se odvija online. Online svijet pruža vam mogućnosti da primate plaćene narudžbine, zakazujete sastanke ili konsultacije, komunicirate sa svojim potrošačima ili jednostavno prezentujete i promovišete svoj biznis. Online poslovanje, od kojih je jedan od najznačajnijih segmenata online trgovina, predstavljaju budućnost vođenja biznisa.
ilustracija 1

Prednosti elektronske trgovine:

– Otvoreni ste 24 sata,
– Pružate kupcima mogućnost trgovine iz udobnosti svog doma,
– Rad je moguć i kada su fizičke prodavnice zatvorene,
– Nema geografskih ograničenja,
– Elektronske transakcije i plaćanja vrše se u trenutku.

Šta je obezbijeđeno ovim projektom?

Ovaj projekat obezbjeđuje besplatnu izradu web sajta, kao i hosting, za 50 privrednih subjekata na teritoriji grada Banje Luke, u trajanju od godinu dana. Agencija za digitalne i e-commerce usluge Laganoo u saradnji sa gradom Banjom Lukom ponudiće svoje iskustvo i svoje resurse za kreiranje internet trgovina, svim zainteresovanim privrednicima. Svih 50 privrednih subjekata koji zadovolje uslove mogu birati između prezentacionog web sajta ili online prodavnice. Nakon izrade web sajta ili web prodavnice, obezbijeđena je obuka za ažuriranje web sajta i dodavanje novih proizvoda. Pravo za prijavu imaju svi privredni subjekti koji zadovoljavaju dolje navedene kriterijume.

Šta vam je potrebno?

Odabrani privredni subjekti biće u mogućnosti da potpuno besplatno koriste gore navedene usluge, što podrazumijeva izradu web sajta i održavanje i hosting web sajta za prvih godinu dana.
Kompaniji Laganoo je neophodno dostaviti sljedeći materijal: 

  •  Domen ime koji je moguće kupiti na www.laganoo.online web sajtu (osim domena .ba koje je moguće kupiti na websajtovima ovlašćenim za prodaju .ba domena),
  • Aktivni profili na društvenim mrežama,
  • Znak kompanije
  • Fotografije proizvoda, tima ili radnog prostora velikog kvaliteta,
  • Sadržaj: tekst o kompaniji, proizvodima ili uslugama,
  • Opis proizvoda sa karakteristikama. 

Uslovi za učešće:

• Da je privredni subjekt registrovan za obavljanje privredne djelatnosti,
• Da obavlja djelatnost na teritoriji grada Banje Luke,
• Postojanje aktivnih profila na društvenim mrežama.

Potrebna dokumentacija:

• Kratak opis djelatnosti sa konkretnim očekivanim rezultatima od novog sajta;

• Ukoliko je privredni subjekt osvojio neke nagrade u toku svog poslovanja ili ostvario određena dostignuća, potvrdu o tome može priložiti uz potrebnu dokumentaciju.

• Marketing plan sa budžetom za promociju web sajta nakon što web sajt bude izrađen (Marketing plan može biti opisnog tipa sa 500 do 1000 riječi).

 

Potrebnu dokumentaciju potrebno je poslati u roku od tri nedelje od dana objave konkursa.
Nakon toga, prispjela dokumentacija biće detaljno analizirana. Kada pregled dokumentacije bude izvršen biće odabrano 50 dobitnika web sajtova koji će dobiti detaljne instrukcije za naredne korake.
Nakon što kompletna dokumentacija bude pregledana grad Banja Luka će informisati javnost o dobitnicima.

Konkuriši

[contact-form-7 404 "Nije pronađeno"]

Eventualna pitanja i nedoumice možete uputiti na email adresu:

[email protected]

Dodatne povoljnosti:

Kompanija Laganoo se obavezuje da bez naknade pruži usluge kreiranja web sajta za sve korisnike koji se prijave za vrijeme trajanja konkursa, a koji ne budu među 50 izabranih putem ovog konkursa. Korisnicima se neće naplaćivati jednokratna naknada izrade web sajta, već samo hosting web sajta na mjesečnom nivou.
Krajnji cilj jeste da se podigne svijest o značaju e-trgovine u poslovanju i da se jasno istaknu benefiti koji ovaj vid trgovine nudi. Privredni subjekti će biti podstaknuti da koristeći marketing kanale i društvene mreže, promovišu i ističu važnost web sajta i elektronske trgovine i na taj način doprinesu edukaciji kompletne javnosti.

image_layers-1-1
image_layers-1-2
image_layers-1-3
image_layers-1-4
image_layers-1-6
image_layers-1-5
image_layers-1-7
image_layers-1-8

Upoznajte Laganoo

Laganoo je više od našeg imena, to je naš moto.

Naš tim razumije da upravljanje kompanijom može biti izazovno posebno na malom tržištu kao što je naše, zato je naš cilj da pomognemo klijentima da izgrade svoj online identitet. To činimo vodeći ih kroz cjelokupan proces od izrade web sajtova i web prodavnica, implementaciju elektronskog plaćanja do promocije web sajta i usluga. Pružajući klijentima kompletu uslugu od sistema elektronskog plaćanja do digitalnog marketinga obezbjeđujemo našim klijentima online prisustvo koje zaista uvećava njihov prihod.

U društvu koje se razvija brzim tempom, gdje su kupcima informacije dostupne na par klikova, web sajtovi su postali neophodni u poslovanju i građenju imidža kompanije. Laganoo tim čini dobitna kombinacija kreativaca i analitičara koji ulažu svoje znanje i iskustvo u pomaganju kompanijama da njihovi brendovi budu prepoznatljivi na internetu.