fbpx
e mail marketing
e mail marketing element 1
e mail marketing element 2
e mail marketing
e mail marketing element 1
e mail marketing element 2
email marketing

Email marketing

Email predstavlja najpopularniji i najpouzdaniji način da se dođe do potencijalnih kupaca, jer 91% korisnika interneta provjerava svoju elektronsku poštu najmanje jednom dnevno. Mnogima je to i jedna od prvih stvari koju ujutru urade.

Kada je u pitanju efikasnost email marketinga i koliko je email marketing odličan kanal komunikacije, dovoljan dokaz su istraživanja koja pokazuju da email bilježi stopu otvaranja (Open rate) od 23%, a stopu klikova (CTR – Click Through rate) od 3.71%, što je značajno više u odnosu na društvene mreže.

Zašto je email marketing odličan kanal komunikacije?

Da li se i vi želite obratiti potencijalnim klijentima na ovaj način? Ukoliko ste mislili da je za to potrebno puno vremena i sredstava – agencija Laganoo je na raspolaganju da putem email marketinga unaprijedi vaš kompletan marketing.

Bilo da već imate svoju bazu email kontakata ili želite koristiti onu koju ćemo mi obezbijediti za vas, nudimo vam uslugu kreiranja i implementacije kompletne email marketing kampanje. To znači da za vas:

Osmišljavamo sadržaj za email.

Dizajniramo email.

Šaljemo ga velikoj bazi kontakata.

Dostavljamo vam detaljan izvještaj o postignutim rezultatima.

Za više informacija o tome kako da na najboli način iskoristite email marketing za vašu poslovnu komunikaciju u Crnoj Gori ili šire, kao i za konsultacije sa našim timom o ostalim mogućnostima za vaš biznis, kontaktirajte nas ili zakažite besplatne konsultacije.

pin location

Adresa

4. jula A56/5, Podgorica

contact email

Mail

prodaja@laganoo.me

contact number

Kontakt

+382 69 25 26 26

Klijenti