Upoznajte Laganoo - Laganoo
image_layers-1-1
image_layers-1-2
image_layers-1-3
image_layers-1-4
image_layers-1-6
image_layers-1-5
image_layers-1-7
image_layers-1-8
o nama

Upoznajte Laganoo

Laganoo je više od našeg imena, to je naš moto. Kroz cjelokupan razvoj web sajta i marketing kampanja, na nama je sve, od istraživanja do izvršenja i implementacije, pa naši klijenti stvarno mogu da se osjećaju “lagano”, bez brige o efikasnosti svog
online identiteta.

Sa ciljem da olakšamo poslovni život našim klijentima, Laganoo tim čini kombinacija kretivnih profesionalaca i analitičara koji ulažu svoje znanje i iskustvo u pomaganju kompanijama da kreiraju i razvijaju svoj digitalni identitet kroz izradu i razvoj web sajta i digitalni marketing.

Pomogli smo mnogim klijentima širom svijeta da izgrade svoj brend na internetu i da uvećaju svoje prihode. Naši klijenti predstavljaju raznoliku zajednicu maloprodajnih biznisa i profesionalnih uslužnih kompanija, iz svih djelova svijeta, uključujući Dubai i Bliski Istok, Sjevernu Ameriku, Evropu, Latinsku Ameriku i Aziju.

Šta klijenti kažu?

Ono što nas izdvaja

o nama

Kompletna usluga za razvoj web sajta

Od ugrađenog sistema elektronskog plaćanja do digitalnog marketinga, mi idemo korak naprijed i obezbjeđujemo našim klijentima da steknu online prisustvo koje zaista uvećava njihov prihod.
o nama

Model samoodrživosti

Dok druge agencije naplaćuju mnogo novca za sitne promjene na web sajtu, mi obučavamo klijente i ohrabrujemo ih da, po potrebi, sami prave promjene
na front-endu.
o nama

Povoljni uslovi

Sa našim modelom plaćanja pretplate i konkurentnim cijenama, idemo korak naprijed, kako bi obezbijedili našim klijentima da sebi mogu priuštiti najbolje.

Imate još pitanja?

Ukoliko želite saznati više o našim uslugama ili ukoliko niste sigurni na koji način možemo pomoći vašem biznisu i da li su vam potrebne naše usluge uopšte, naš tim je na raspolaganju da pruži sve odgovore.
Zakažite sastanak sa nama ili ostavite kontakt podatke kako bismo vas u najkraćem roku kontaktirali.

Naši klijenti

Unesite Vaš email ili broj telefona i kontaktiraćemo
Vas u narednih 24 sata.

Unesite Vaš email ili broj telefona i
kontaktiraćemo Vas u
narednih 24 sata.